Кошик
23 відгуків
ОВК - СХІД
+380 (97) 227-61-84
+380 (99) 494-20-12
Коптильня гарячого копчення Дід Коптенко мала з кришкою будиночком нержавійка (380х320х360)
влево
  • Коптильня гарячого копчення Дід Коптенко мала з кришкою будиночком нержавійка (380х320х360), фото 2
  • Коптильня гарячого копчення Дід Коптенко мала з кришкою будиночком нержавійка (380х320х360), фото 3
  • Коптильня гарячого копчення Дід Коптенко мала з кришкою будиночком нержавійка (380х320х360), фото 4
вправо

Коптильня гарячого копчення Дід Коптенко мала з кришкою будиночком нержавійка (380х320х360)

  • Немає в наявності
  • Код: 6

1 355 ₴

+380 (97) 227-61-84
  • +380 (99) 494-20-12
    только Viber
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Ми є безпосередніми виробниками коптилень для гарячого копчення, димогенераторів для холодного копчення, мангалів, тому лише у нас ви зможете придбати якісну продукцію без посередників і за найвигіднішими цінами. Стінки і кришка гасники тм «Дід Коптенко» виготовлені з металу товщиною 1,5 мм, а днище ― 2 мм, що забезпечує більш тривалий термін експлуатації в порівнянні з іншими виробниками. За допомогою цієї коптильні Ви зможете приготувати буквально все: рибу, курку (як частинами, так і повністю), м'ясо, закоптити сало в домашніх умовах на плиті або з сім'єю та друзями на природі. Принцип користування коптильнею з гідрозатворів досить простий: під піддон для збору жиру і соку насипаєте тирсу, на решітку розкладаєте то що хочете приготувати і закриваєте. Залишається тільки поставити коптилку рівно на відкритий вогонь. Після цього, для забезпечення роботи гідрозатвори, по периметру кришки необхідно залити воду. Форма кришки сприяє відведенню конденсату в гідрозатвор. Вваренный в кришку штуцер дає можливість використовувати коптильню гарячого копчення будинку. Для цього необхідно прикріпити на нього трубку для відведення диму та вивести її у кватирку або у витяжку. Процес приготування починається з цієї трубки піде дим. Засікати час. Приблизний час приготування: рибу коптите від 20 до 40 хвилин; курка, м'ясо 35-60 хв; сало – пів години. Каганець тм «Дід Коптенко» подарує Вам незабутні смакові відчуття і впевненість в якості копчених продуктів, оскільки приготуєте їх Ви самі. Розмірами (зовнішніми): - заввишки 390 мм; - довжиною 590 мм; - шириною 360 мм Набір поставки складається з: - Коптильні. - Піддону, куди стікає жир. - Сітка для продуктів (2 шт, можна застосовувати одну). - Керівництва російською. Доставка по всій Україні: Нова пошта, Інтайм, Делівері
Основні
ВиробникСпецпромэнерго-1
Країна виробникУкраїна
Джерело димуТріска, Тирса
Джерело теплаВідкритий вогонь
КонструкціяЗбірно-розбірна
МатеріалСталь
СтанНовий
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
ФормаПрямокутна
Комплектація
НіжкиЗнімні
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів2 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 355 ₴
Коптильня гарячого копчення Дід Коптенко мала з кришкою будиночком нержавійка (380х320х360)Коптильня гарячого копчення Дід Коптенко мала з кришкою будиночком нержавійка (380х320х360)
Немає в наявності
1 355 ₴
+380 (97) 227-61-84
  • +380 (99) 494-20-12
    только Viber

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner